Ki mondta, hogy a Java programozás nem szórakoztató?

2017. augusztus elején indult az A&K Akadémia szaknyelvet és technikai újdonságokat, kódoló játékot tartalmazó, havonta megjelenő, ingyenes pdf magazinja, nem csak Java programozás témakörben + ajándék angol mp3 melléklettel!

Ha szeretnél beleolvasni, itt megteheted: A&K Magazin.

 

A rovatokról bővebben:

Minden számban találsz Java programozással kapcsolatos játékot és a FilmKvízzel ajándékcsomagot is nyerhetsz! Érdemes belelapoznod!

A nyelvtanulással kapcsolatos rovatban szakmai cikkeket, hozzá tartozó angol-magyar szószedetet és a következő számtól mp3 mellékletet is találsz. Ha szeretnél más nyelvet is látni a magazinban az angolon kívül, írd meg nekünk és dolgozunk rajta! A közeljövőben várható további nyelvek: német, olasz, eszperantó.

Nem csak nyelvtanulással, de a tanulás technikai oldalával is gyakran foglalkozunk, így újfajta tanulási stílusokat, ötleteket, eszközöket ismerhetsz meg. Szeretnénk számodra nem csak megkönnyíteni, de élvezetessé is tenni a tanulást!

A szakmai „soft” készségekkel foglalkozó cikkek elolvasása ösztönöz az önismereted fejlesztésére, elgondolkodtat, új kérdéseket vet fel. Megismerkedhetsz új stresszcsökkentő technikákkal, felmérheted, hogy miben lenne hasznos fejlődnöd, hogy még gyorsabban elérd a céljaidat. Érdemes időt szánni rá!

Egészség rovatunkban jobban megismerheted a tested működését. Megtudhatod, hogy mire ügyelj, ha irodában dolgozol, hogyan vigyázz magadra. Fő az egészségtudatosság!

Az olvasói kérdések rovatban minden kérdésedre választ kaphatsz! Ne habozz egy percig sem, tedd fel nekünk a kérdésed és a következő számban már olvashatod is a választ, legyen szó Java programozásról, szaknyelvről, az A&K Akadémia képzéseiről vagy személyes jellegű kérdésekről! Mindig nyitottak vagyunk téma javaslatokra, sőt! Saját írásokat is nagy szeretettel fogadunk! Ha úgy érzed, szeretnél csatlakozni hozzánk, van egy jó ötleted, vagy csak szívesen olvasnál egy adott témáról bővebben, írd meg nekünk!

Ha Te is szeretnél olvasónk lenni, és minden hónapban a megjelenés pillanatában megkapni az A&K Magazint, itt tudsz feliratkozni: A&K Magazin.

 

(Nem kell aggódnod, hírlevelet és spamet nem küldünk!)

 

 

Ha tetszett, oszd meg!