Isten hozott az A&K Akadémia önismerettel foglalkozó oldalán!

Az önismeret az egész életedre hatással van: iránytű a jó döntésekhez, az önbizalmad alapja, segít a határaid pontos meghatározásában és a karriered megtervezésében is.

„Olyanok vagyunk, mint a hópelyhek. Egyediek és összetettek.” Nicola Yoon

 

Az önismeret fejlesztése az A&K Akadémián

Az Akadémiánkon a Java szoftverfejlesztés és az angol szaknyelvi kommunikáció mellett nagy hangsúlyt fektetünk az ún. „soft skillek”, a kommunikáció, kreativitás, csapatmunka, a személyes és szakmai önismeret fejlesztésére is.

Kis csoportos (max. 6 fős) foglalkozásokon többek között prezentációs technikákkal, csapatmunkával, asszertív kommunikációval, érzelmi intelligencia fejlesztéssel,  célmeghatározással és időgazdálkodással is foglalkozunk. Az egy évig együtt fejlődő csoporttagokkal egymást megismerve, helyzetgyakorlatokon és beszélgetéseken keresztül új nézőpontokat ismerünk meg. Fokozatosan nyílunk meg egymás felé, és reményeink szerint nem csak felbecsülhetetlen szakmai kapcsolatok, de valódi barátságok is szövődnek nálunk! Ezt erősíti a képzések utáni alumni programunk is, valamint a végzett csoportok rendszeres találkozói és előadássorozatai is.

Kiemelten fontosnak tartjuk a folyamatos tanulás mellett a lelki támogatást is, ezért egyéni coaching alkalmakon a személyes jellegű problémákon, bizonytalanságot vagy elakadást okozó nehézségeken dolgozunk négyszemközt. Erősítjük az önbizalmat és motivációt, csökkentjük a félelmeket, segítünk kezelni a stresszes helyzeteket, hogy a nálunk töltött hónapok alatt valóban mindenki kihozhassa magából a maximumot, és valóra válthassa elképzeléseit!

Az A&K Akadémia akadálymentes kurzusain ingyenes, ösztöndíjas helyeket biztosítunk mozgáskorlátozott tanulóink számára! További részleteket az A&K Akadémia Ösztöndíj oldalán olvashatsz.

Ismerjük meg egymást jobban!

Ajánlom figyelmedbe rendszeresen frissülő blogomat és a havonta megjelenő, ingyenes pdf magazinunkat is, melyről az A&K Magazin alatt olvashatsz részletesebben!

Ha te is szenvedélyes nyelvtanuló vagy, mint én, akkor biztosan hasznosnak találod majd az A&K Akadémia nyelvtanulással kapcsolatos oldalát is! Itt magyar, angol, német, olasz és eszperantó nyelvekkel, nyelvtannal, fogalmazással és szókincsfejlesztéssel foglalkozunk.

Az A&K Akadémia képzéseiről, a jelentkezés feltételeiről, valamint Markos Andrásról, az A&K Akadémia társalapítójáról további információt az A&K Akadémia hivatalos oldalán olvashatsz!

Láthatsz minket a népszerű közösségi oldalakon is. Aktív Facebook oldalunkon hetente többször érdekes cikkek, újdonságok jellennek meg. Instagramon az Akadémia belső működésével kapcsolatos képeket, motivációval, nyelvtanulással és programozással kapcsolatos infografikákat és vicces tartalmakat láthatsz heti rendszerességgel.  Kövesd te is figyelemmel!

Remélem, hamarosan személyesen is találkozunk!

Szeretettel:

Markos Kati, az A&K Akadémia társalapítója

Ha tetszett, oszd meg!