karrier, business és life coach

Markosné Csehi Katalin vagyok, a jövőben szólíts nyugodtan Katinak. Az A&K Coaching keretében business coach-ként dolgozom, egyéni beszélgetések és csoportos találkozók keretén belül IT szakemberekkel. Több száz óra önismeret, tanulás, kemény igazságok és nehéz helyzetek vezettek oda, hogy saját vállalkozást indítsak. Jelenleg aktív üzletvezetési, gazdaságinformatikai, marketing és értékesítési tapasztalatokat gyűjtök én is nap, mint nap az IT területen működő vállalkozásunkban (A&K Akadémia), emellett egyetemi képzésen is részt veszek, mert hiszek abban, hogy tanulni életünk végéig hasznos. Az A&K Akadémián projektmenedzsmenttel, valamint soft skill fejlesztéssel foglalkozom.

Az A&K Akadémia programozó képzésein: 

  • motivációval,
  • tanulástechnikával,
  • prezentációs technikákkal,
  • kommunikációval és állásinterjú felkészítéssel foglalkozunk a találkozók alkalmával.
  • egyéni és csoportos business coaching alkalmakon érintjük: a karriertervezés időgazdálkodás, döntéshozás, teljesítményproblémák, self branding és asszertív kommunikáció területeit is.

Meggyőződésem, hogy megnyílni és fejlődni csak biztonságos közegben lehet, így munkám során a titoktartás, empátia, ítélkezésmentesség, és a Nemzetközi Coach Szövetség, az ICF etikai irányelveinek követése alapvető számomra.

Milyen eszközöket használok a munkám során?


Legerősebbnek a jól irányzott kérdéseket tartom. Különböző feladatok, kreatív vagy szituációs gyakorlatok, karrier történetek, zenei vagy filmes eszközök segítségével a problémát megpróbáljuk több oldalról megfigyelni és elemezni. Szeretem az előadásokat, könyveket, és az otthoni, elgondolkodtató feladatokat is.

Miért választottam ezt a hivatást?


Világéletemben segítettem másoknak. Hosszú út, több egyetem, tanfolyam és több, mint 300 óra önismeret vezetett a sürgősségi egészségügy mentőtiszt képzésétől az A&K Akadémia megalapításáig. Jelen voltam emberek születésénél és halálánál és ez örökre megváltoztatta az életem. Szeretnék segíteni másoknak, hogy olyan életet élhessenek, amilyenre mindig is vágytak! Épp ezért elköteleztem magam a folyamatos személyes és szakmai fejlődés mellett. Ennek köszönhetően megteremthettem azt a teret, ahol hatékonyan tudok támogatni másokat.

Szabadidőmben nagy lelkesedéssel nyelveket tanulok. Jelenleg felsőfokon beszélek angolul és eszperantóul, társalgási szinten olaszul és németül. 14 éve tanítok angolt és eszperantót, 5 évig nyelviskolákban is dolgoztam. Nagyon szeretek eredeti nyelven könyveket olvasni és filmeket nézni. Ilyenkor mintha egy másik világ nyílna meg számomra.

Az A&K Akadémia mozgáskorlátozott ösztöndíj programja


Szívügyem volt az A&K Akadémián a mozgáskorlátozott ösztöndíj létrehozása. Az A&K Akadémián az ösztöndíjat elnyert mozgáskorlátozott fiatalok egy évig ingyen tanulhatnak és építhetik karrier útjukat, beleértve a szaknyelvi képzést és a lelki támogatást is! A jövőben szeretném, ha sokan szerezhetnének nálunk versenyképes tudást és ezáltal modern, fejlődést támogató munkahelyet, kiemelkedő jövedelmet, megbecsülést. Az ösztöndíjról és pályázati feltételekről további részleteket itt olvashatsz: Ösztöndíj

Ha úgy érzed, hogy szeretnél beszélgetni velem, vagy kérdésed van, keress nyugodtan!

* Célom a szakmai sikereid támogatása. Fontosnak tartom kiemelni, hogy üzleti, karrier célú coaching szolgáltatást kínálok, pszichoterápiát, pszichológiai tanácsadást nem tudok nyújtani. Ha a beszélgetés során mentális szaksegítségre merül fel igény, akkor a kapcsolataim révén további szakembereket tudok neked jó szívvel ajánlani. 

Ha tetszett, oszd meg!