Akár egész napos shadow coaching szolgáltatás, hogy

teljesebb képet kapj!

 

elegáns nő laptoppal

 

  • Elgondolkodtál már azon, hogy vajon mások milyennek látnak téged kívülről egy prezentáció vagy meeting alkalmával?
  • Milyen területeken fejlődhetnél még?
  • Vannak olyan erősségeid, amelyeknek nem vagy teljesen tudatában?
  • Javíthatnál még jobban a munkahelyi kapcsolataidon, kommunikációdon?
  • Ismered és reálisan látod magad?

Ilyen és ehhez hasonló kérdésekre kaphatsz választ shadow coaching szolgáltatásunkkal.

 

Mi is ez egész pontosan?

 

Egy napot (maximum 8 órát) veled töltök, de nem beszélgetünk. Elkísérlek, mint az árnyékod (innen is kapta a nevét a shadow coaching). Megfigyelem azokat a területeket, melyekben előre megegyezünk, jegyzeteket, majd a nap végén jegyzőkönyvet készítek, és a következő coaching ülésen átbeszéljük mindkettőnk szemszögéből az eseményeket. A kapott visszajelzés részletes, őszinte és tanulságos lesz. Kiemelkedően hatékony módszer önismereted fejlesztésére és  akár vezetői vagy előadói készségeid felmérésére.

 

Milyen feltételekkel lehet igényelni a szolgáltatást? 

 

Legalább egy előzetes coaching folyamat után vállalok shadow coachingot. A kölcsönös bizalom kialakulásához időre van szükség.

A megfigyeléssel töltött nap a következő coaching folyamat kezdő lépését jelenti, tehát ezután meghatározzuk a következő elérendő célt és akciótervet dolgozunk ki annak elérésére. A kapott információk nem maradhatnak „a levegőben”. A coaching folyamat végén megismételhetjük a megfigyelést, ezzel is felmérve a folyamat hatékonyságát.

 

Meddig tart egy alkalom?

 

Ez attól is függ, hogy mennyi időre és milyen feltételekkel igényled. Ha például előadást tartasz és reális visszajelzést szeretnél kapni róla, akkor elég lehet 1-2 óra is. Ha munkahelyi konfliktusaid vannak, esetleg időmenedzsment kérdésed, akkor szükség lehet az egész napos megfigyelésre is (ez maximum 8 óra).

 

Mennyibe kerül a szolgáltatás? 

 

A szolgáltatás díja óránként 10 000 Ft.

 

Hogyan tudod igényelni?

Vedd fel velem a kapcsolatot e-mailben vagy telefonon és egyeztetjük a részleteket egy személyes találkozó alkalmával: Kapcsolatfelvétel

Ha tetszett, oszd meg!